Szükséges Android beállítások

Az ooono app beállítási lehetőségein kivül az ooono®-nak szüksége van egy sor beállításra a telefonon, hogy figyelmeztetni tudjon. Az app és a technológia együttmüködése kényes, egyetlen hibás beállítás meghiúsitja a müködést. Kövessük az alábbi útmutatót a helyes beállításokhoz.

Bluetooth

Ahhoz, hogy az ooono® és a telefon megtalálják egymást, a Bluetooth bekapcsolása szükséges. Ne felejtsük el, hogy az ooono® nem jelenik meg a telefon Bluetooth beállításaiban, ezt kézzel kell beállítani az ooono connect app-ban.

MOBIL adatforgalom

A közlekedési információk letöltéséhez az ooono®-nak szüksége van mobil adatforgalomra. Gondoskodjunk arról, hogy legyen kapcsolat a 3G vagy 4G hálózattal a figyelemztetések vételéhez. A kapcsolat nélkül hibás vagy hiányzó adatokkal kell számolni.

Helyzet

Az ooono®-nak szüksége van az aktuális helyzetre, hogy figyelmeztethessen a sebességellnőrzésekről, akadályokról, ezért a Helyzetmegosztásnak MINDIG engedélyezettnek kell lenni. Bennünket gyakran megkérdeznek, hogy ez azt jelenti-e, hogy a rendszer mindig figyeli az aktuális tartozkodási helyet, de ez beállítás félreértésekre ad okot. A felhasználó pontos helyzetét a rendszer nem tudja és nem akarja tudni, de az ooono használhatja a pontos helyzetet, hogy tudjon automatikusan figyelmeztetést adni sebességellenőrzésről és akadályokról anélkül, hogy az app-ot meg kelljen nyitni az indulás előtt.

Háttérben frisítés

A közlekedési alarm használatának az a célja egy app-al szemben, hogy automatikus működést tesz lehetővé. Ezért az ooono®-t úgy tervezték, hogy müködjön a telefonon a háttérben, igy nem kell arra figyelni, hogy az app-ot megnyissuk.

Fontos ezért, hogy megengedjük a háttérben frissitést az ooono appnak. Ha ez funkció tiltva van, akkor nincs lehetőség a közlekedési információk és figyelmeztetések letöltésére.

Értesítések

Értesítések vételéhez az ooono-nak engedélyre van szüksége. Értesitések lehetnek figyelmeztetések, hangok vagy fontos információk az ooono®-ról.

akkumulátor optimalizálás

Gondoskodjunk arról, hogy az energiatakarékos üzem ne legyen aktiv, mert ez megnehezíti az ooono®-nak, hogy megtalálja a telefont. Az energiatakarékos üzem korlátozza a háttéraktivitásokat és ezzel az ooono® működését, mivel az app a háttérben dolgozik.