SEGÍTSÉG KELL?

A támogató-csapatunk megoldja a legnehezebb problémákat

GYIK

Válaszok a leggyakoribb kérdésekre az ooono®-val kapcsolatban

Olvass tovább

Android

Segítség az android beállításokhoz és problémák megoldásához

Olvass tovább

iOS

Segítség az ios beállításokhoz és problémák megoldásához

Olvass tovább
ÁLLÍTSUK BE HELYESEN A TELEFONUNKAT

FONTOS BEÁLLÍTÁSOK

A technológia és az app-ok együttműködése kényes. Ezért egyetlen rossz beállítás miatt az ooono® nem a várt módon működik. Gondoskodjunk mindíg arról, hogy az alábbi beállítások be vannak kapcsolva a telefonon.

Helyzet

Ahhoz, hogy az ooono® figyelmeztetni tudjon, engedélyezni kell a Helyzet megadását és a GPS-t. Válasszuk a "mindig megengedett" beállítást, hogy mindig biztositsuk a legfrissebb adatok letöltését.

Bluetooth

A kapcsolat az ooono® és az ooono connect app között a Bluetooth-on keresztül létesül. Gondoskodjunk a Bluetooth bekapcsolásáról a figyelmeztetések vétele érdekében.

Fissítés a háttérben

Engedélyezzük a "háttérben frissitést" az ooono connect app-nak. Minden automatikusan fut a háttérben, ezért alapvetően fontos az app-nak hogy frissíteni tudjon az információk vételéhez.

Energiatakarékos üzem

Ne alkalmazzuk az energiatakarékos üzemet a telefonon. Ez a funkció korlátozza a háttéraktivitásokat és ezzel az ooono® működését.

Mobil adatforgalom

A figyelmeztetések letöltéséhez a mobil adatforgalom elengedhetetlen. Gondoskodjunk mindig arról, hogy a telefonnak kapcsolata van a 3G vagy 4G hálózatokkal a figyelmeztetések vételéhez.

Értesítések

Az értesitéseket engedélyezni kell, hogy figyelmeztetéseket és fontos termékinformaciókat küldhessünk.

A LEGFONTOSABB KÉRDÉSEK

ÁLTALANOS KÉRDÉSEK AZ OOONO®-RÓL

Az ooono® törvényes?

Az ooono® használata 100%-osan törvényes. Külföldi utakon egyes esetekben figyelemmel kell lenni a vonatkozó ország szabályaira a “sebességkontrol” funkciónál.

Hogyan kapjuk a forgalmi információkat?

Az ooono® a felhasználók közössége, amelyben az autósok bejelentenek közlekedési információkat.
A közlekedési információink több mint 5 millió európai autóstól valamint az együttműködő a Blitzer.de-től és a TraffiHunter-tól jönnek.

Vannak előfizetési és egyéb költségek?

Nincsenek. Nem kapcsódnak extra költségek az ooono® használatához.

Hogy segíthetünk másoknak?

Egyszerűen. Megerősítünk vagy bejelentünk egy sebességellenőrzést egy gombnyomássalKét gombnyomással jelentünk be más közlekedési eseményeket, amelyekre más autósoknak célszerű odafigyelni.