Az ooono®-ról

Az ooono® egy kis elektronikus eszköz, amely figyelmeztet amikor a forgalomban közeledünk sebességellenőrzéshez vagy más eseményhez, mint torlódás, baleset vagy útépítés és hasonlók. Az ooono® vásárláskor már rendelkezik állandó sebességmérők ezreinek helyzetével és más közlekedési információval több mint 50 országban.Az ooono® ezen kívül használja az európai felhasználók hatalmas hálózatát a sebességellenőrzések és más lényeges közlekedési információk helyzetének megjelölésére és frissitésére a közlekedés biztonsága érdekében.

Az ooono® használata nem törvénysértő a legtöbb európai országban. Mint felhasználó bejelenthetünk sebességellenőrzéseket és egyéb eseményeket mint torlódás, útépítés vagy baleset, ha úgy gondoljuk hogy ezekre a többi autósnak figyelemmel kell lennie. Csatlakozzunk a körzetünk többi autósához élő forgalmi információ megosztásával, amely időt, pénzt takarít meg és növeli a közlekedés biztonságát.

Az ooono® közlekedési alarmot az Autovice A/S tervezte és fejlesztette. Az Autovice specialista okos eszközök tervezésében és fejlesztésében, amelyek hasznosak a hétköznapokon. Szenvedélyünk a tervezés és a technológia.

A célunk az, hogy kitűnő felhasználói élményt és termékeket nyújtsunk, melyek egyszerűek és könnyen használhatók minden nap!