Igy müködik az ooono®

Az ooono® riasztó egy közösségi alapokon nyugvó eszköz, amely figyelmeztet sebességellenőrzésre, útépítésre, balesetre és más forgalmi eseményekre, amelyekre célszerű figyelni. Autósok millióival a háttérben az ooono®-nak van a legjobb lefedettsége.

Az ooono® alarm működése

Miért válasszunk egy közlekedési alarmot, amikor használhatnánk egy app-ot a sok közül? A válasz egyszerű. A lehető legegyszerűbbé tesszük az autózást. Az ooono®-val soha nem felejtjük el az app elindítását és figyelmünket a az útra koncentrálhatjuk.

Mindig figyelmeztet

Ellentétben az app-okkal, az ooono®-val nem kell emlékezni más app ki- vagy bekapcsolására. Minden automatikusan működik, a figyelmeztetések mindig megérkeznek. Soha többé nem mulasztunk el egy figyelmeztetést, mert elfelejtettünk inditani egy app-ot!

Nincs előfizetés

Az ooono® megvásárlásával megkapjuk az összes funkciót egyszeri kiadással. Nem kapcsolódik előfizetés, vagy más költség az ooono® használatához. Vásárlás, telepítés és indulás!

Egyszerű és biztonságos jelentkezés

A koncepció egyszerű. Egy gombnyomás – megerősiti vagy bejelenti a sebességelleőrzést. Két gombnyomás – egyéb események bejelentése. Soha nem volt ilyen egyszerű mások segítése a forgalomban.

A figyelmünket az úton tartja

Vezetés közben tilos a telefon használata. Ezért tettük ilyen egyszerűvé a megfigyelések megosztását másokkal. Egy gombnyomás figyelemelvonás nélkül. A szemünket mindig az úton kell tartani.

Az egész család használhatja

Az ooono® az egész családé. Mindenki letöltheti az app-ot és hozzákapcsolhatja az ooono®-t, hogy megkapja a figyelmeztetéseket. A telefonunk hozzá tud kapcsolódni több ooono®-hoz, ha pl. több autóval rendelkezik a család.

Milyen hozzájárulást nyújthatunk

Az adataink legnagyobb részét a felhasználók generálják. Végső soron a szorgalmas felhasználóink teremtik meg ezt az értéket a forgalmi megfigyeléseikkel. Láthatjuk, hogyan lehet az ooono®-val támogatni a közösséget.

Egy gombnyomás

Egyetlen gombnyomással erősitjük meg, vagy jelentünk be sebességellenőrzést, amelyre a többi autósnak figyelnie kell.

Két gombnyomás

Két gombnyomással jelentünk be torlódást, útépítést, balesetet vagy más veszélyt, amelyekre a többi autósnak figyelnie kell.

A TELEFONUNK SZEREPE

Miért kell egy app-ot használnunk?

Ez nagyon egyszerű. A közlekedési alarm függ a telefonuktól, hogy küldeni és fogadni tudjon valós idejű figyelmeztetéseket.

Az ooono®-nak nincs saját GPS és internetkapcsolata, ezért a telefon funkcióit használja a helyzetmeghatározásra és a forgalmi adatok fogadására. Fontos emiatt, hogy ne felejtsük el a helyes beállítások engedélyezését az app telepítésekor.

Automatikusan működik

Az app és a telefon párosítását csak egyszer kell elvégezni. Ez azt jelenti, hogy a telefon és az ooono® a következö alkalmakkor automatikusan kapcsolódik. Az app-ot úgy terveztük, hogy a háttérben működjön minimális áramfogyasztással.

A beállítások

Az ooono connect app bármikor megnyitható a beállítások változtatásához vagy egy gyors áttekintésre. Valójában az app-ot csak az ooono® telepítésekor kell megnyitni, de mi folyamatosan hozzáteszünk új funkciókat.